Kennismakingsavond Opleiding Massage & Tantra

Data: 

25 januari 2024

Kennismakingsavond Opleiding Massage & Tantra

Tantra is een veelzijdig pad waarin je alles wat je in jezelf tegenkomt onderzoekt op een open manier. Het gaat over de verbinding van je levensenergie met je hart. Het gaat over open contact maken en verbinden met jezelf en de ander. Je zegt ja naar de ervaring van dit moment. Dit kunnen vele verschillende gevoelens zijn zoals verlegenheid, levenslust, boosheid, blijdschap, stilte… Juist door alles open te ontmoeten ontstaat er ruimte om jouw eigenheid en jouw levensenergie vrijer te laten stromen. Er ontstaat ontspanning in je systeem waardoor je vrijer kan zijn wie je werkelijk bent. Vaak gaat dit gepaard met plezier, stroming, vrijheid en soms kom je je weerstand en onvermogen tegen.

Door middel van aanrakingen, delen, dans, meditatie en verschillende oefeningen ontmoet je jezelf en de ander. Je leert je eigen grenzen te respecteren en hier en daar buiten je comfortzone te stappen en jezelf op een nieuwe manier te ervaren.

Voor wie?

Voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar de opleiding Massage & Tantra en wil je kennismaken met onze werkwijze en onze docente Heleen Baas? Je bent welkom op onze kennismakingsavond Opleiding Massage & Tantra

Overweeg je een inschrijving voor de Opleiding Massage & Tantra dan is dit een perfecte avond om te voelen of het bij je past.

Docente

Ik ben gefascineerd door de taal en wijsheid van het lichaam. Elk lichaam vertelt zijn eigen verhaal.’ (Heleen Baas)

Heleen Baas is de docente voor deze kennismaking. Zij is al ruim 8 jaar als docente aan Holos verbonden. Heleen geeft ook onze 9-daagse opleiding ‘Massage en Tantra‘. Zij heeft sinds 18 jaar een eigen praktijk voor massagetherapie en lichaamswerk. Heleen put veel inspiratie uit het tantrisme en diverse massage- en lichaamswerk opleidingen (waaronder Holos). De essentie van haar werk kenmerkt zich door het open onderzoek, waarin iemand zichzelf kan ontmoeten. De verbinding tussen bekken en hart is voor haar een boeiend onderzoeksterrein, juist omdat er zoveel in dit gebied te ontdekken valt. ‘Door aandacht te geven aan dat gebied, gaat iemand zich vrijer voelen en kan de energie weer gaan stromen.’

Praktische informatie

Datum & plaats 

De volgende kennismakingsavond staat nog niet gepland. Wil je bericht ontvangen wanneer een nieuwe datum bekend is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De kennismakingsavond vindt plaats van 19:15 tot 22:00 bij Het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten
De kosten voor de opleiding bedragen € 25,- per persoon. 

Het bedrag dient voor aanvang van de kennismakingsavond te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000 5707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 2 weken voor aanvang. 

 

Ik schrijf mij in voor Kennismakingsavond Opleiding Massage & Tantra

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Meld mij aan voor de Holos nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn