Chakra massage

Deze 6-daagse training (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is voor masseurs die hun massagekennis willen verbreden.

Data: 

5 maart 2021

Informatie over Chakra massage

Bij Chakra massage kan de cliënt ervaren hoe het is gesteld met de energiebalans. Ook hier zal het doel van de massage niet zijn om de energiebalans te herstellen, maar juist bewust te worden van de stand van zaken, zoals die zich voordoet. In deze massagevorm worden de energiecentra (Chakra’s) betrokken. Chakra psychologie is een onderdeel van deze lessen. Het chakrasysteem is een wijsgerige symbolisatie van het universum. Elk van de zeven niveaus stelt een gebied van het menselijk leven voor.

Voor wie?

Deze 6-daagse training (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten, die hun massagekennis willen verbreden met Chakra massage. 

Syllabus en literatuur

De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.
Het lesgeld is exclusief de verplichte literatuur; handboek Chakra psychologie van Anodea Judith.

Datum en plaats

Deze zesdaagse module is vrijdag 5 maart, 9 april, 30 april, 28 mei, 18 juni en 9 juli 2021. Zowel het theorie als het praktijk examen kan in overleg gepland worden. 

De praktijklessen bevindt zich bij de Holos Academie voor Massagetherapie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 805,- per persoon. Dit is inclusief de kosten voor het theorie- en praktijkexamen.
Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB000 570 7862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Ik schrijf mij in voor Chakra massage

 
Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden