Chakra massage

Deze 6-daagse training (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is voor massagetherapeuten en lichaamsgericht therapeuten die hun massagekennis willen verbreden.

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Informatie over Chakra massage

Bij Chakra massage kan de cliënt ervaren hoe het is gesteld met de energiebalans. Ook hier zal het doel van de massage niet zijn om de energiebalans te herstellen, maar juist bewust te worden van de stand van zaken, zoals die zich voordoet. In deze massagevorm worden de energiecentra (Chakra’s) betrokken. Chakra psychologie is een onderdeel van deze lessen. Het chakrasysteem is een wijsgerige symbolisatie van het universum. Elk van de zeven niveaus stelt een gebied van het menselijk leven voor.

Voor wie?

Deze 6-daagse training (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is bedoeld voor lichaamsgericht- en massagetherapeuten, die hun massagekennis willen verbreden met Chakra massage. 

Syllabus en literatuur

De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.
Het lesgeld is exclusief de verplichte literatuur; handboek Chakra psychologie van Anodea Judith.

Erkenning 

De nascholing is erkend door verschillende beroepsverenigingen, onder andere VBAG en LVNT. Neem contact op met jouw beroepsvereniging voor meer informatie.

Datum en plaats

Deze zesdaagse module vindt plaats op maandag 11 sep, 2 okt, 6 nov, 4 dec, 8 jan en 29 jan. Zowel het theorie als het praktijk examen kan in overleg gepland worden.

De praktijklessen bevindt zich bij de Holos Academie voor Massagetherapie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De huidige kosten bedragen € 845,- per persoon, dit is inclusief de kosten voor het theorie en praktijkexamen. Met ingang van 1 maart 2023 zullen de kosten € 885,- zijn. 
Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB000 570 7862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 3 weken voor aanvang. 

 

Ik schrijf mij in voor Chakra massage

 












    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn