Bindweefselmassage

Voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met bindweefselmassage.

Startdata: 

30 januari 2025

27Informatie over Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massagevorm die met speciale massagetechnieken aangrijpt op ons bindweefsel, het weefsel direct onder de huid. Het lichaam is ingedeeld in de zones van Head die via ons zenuwstelsel verbinding hebben met lichaamsdelen en organen.

Door massage van gevoelig bindweefsel komen er vaak gevoelens en gedachten vrij. Alsof we herinneringen in onze bindweefsellagen kunnen opslaan. Je kan zeggen dat een bindweefselmassage de cliënt uitnodigt te gaan voelen wat er onderhuids speelt, of verborgen ligt.

Tijdens deze module staat de techniek van huidrollen centraal. Het begrip segmentale relaties en het reflectorische principe wat een bindweefselmassage ten grondslag ligt zal theoretisch worden onderbouwd. Samen gaan we in op hoe we deze massagevorm vanuit een Holos-visie kunnen toepassen.

Datum en plaats

Deze zes-daagse module is op woensdag 30 jan, 6 maart, 27 maart, 10 apr, 8 mei en 22 mei 2025. Het theorie- en praktijkexamen worden op een later tijdstip in overleg ingepland.

De lesdagen zijn van 10.15-17.15 uur bij Holos Academie voor Massagetherapie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Syllabus en literatuur

De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.

Erkenning

De nascholing is erkend door verschillende beroepsverenigingen, onder andere VBAG en LVNT. Neem contact op met jouw beroepsvereniging voor meer informatie.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 885,- per persoon, dit is inclusief de kosten voor het theorie en praktijkexamen. 

Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005 707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 3 weken voor aanvang. 

Ik schrijf mij in voor Bindweefselmassage

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn