Bindweefselmassage

Voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met bindweefselmassage.

Data: 

21 juni 2021

Informatie over Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massagevorm die met speciale massagetechnieken aangrijpt op ons bindweefsel, het weefsel direct onder de huid. Het lichaam is ingedeeld in de zones van Head die via ons zenuwstelsel verbinding hebben met lichaamsdelen en organen.

Door massage van gevoelig bindweefsel komen er vaak gevoelens en gedachten vrij. Alsof we herinneringen in onze bindweefsellagen kunnen opslaan. Je kan zeggen dat een bindweefselmassage de cliënt uitnodigt te gaan voelen wat er onderhuids speelt, of verborgen ligt.

Tijdens deze module staat de techniek van huidrollen centraal. Het begrip segmentale relaties en het reflectorische principe wat een bindweefselmassage ten grondslag ligt zal theoretisch worden onderbouwd. Samen gaan we in op hoe we deze massagevorm vanuit een Holos-visie kunnen toepassen.

Datum en plaats

Maandag 21 juni, 5 juli, 6 september, 20 september en 4 oktober 2021. Het theorie- en praktijkexamen worden op een later tijdstip in overleg ingepland.
De lesdagen zijn van 10.15-17.15 uur bij Holos Academie voor Massagetherapie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Syllabus en literatuur

De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 805,- per persoon. Inclusief de kosten voor het theorie- en praktijkexamen.

Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005 707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Ik schrijf mij in voor Bindweefselmassage

 
Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden