Introductiecursus masseren

Data: 

16 augustus 2021  |  4 september 2021

Introductie masseren

In twee dagen kennismaken met masseren en aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met jou doet. Twee dagen, waarna je in staat bent om in huiselijke kring vrienden en familieleden te masseren.

Heb jij de afgelopen maanden ook gemerkt dat aanraking zo ontzettend essentieel is in het contact tussen mensen? Vaak is het zo dat de echte waarde van iets pas duidelijk wordt als het er niet meer of veel minder is. Als dit ook voor jou geldt en je hebt je voorgenomen om, zodra dat weer kon, meer woordeloos en werkelijk contact te hebben met jouw naasten. Dan is dit 2-daagse introductieweekend massage een uitkomst voor jou! In dit weekend leer je enkele eenvoudige massage technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde want het gaat vooral om de ervaring en het vertrouwd raken met massage. Je kan de sfeer van Holos proeven en ontdekken wat werken vanuit de Holos visie betekent. En wie weet wil je na dit weekend nog veel meer. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos masseurs en massagetherapeuten deze introductiecursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. Na afloop van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

 Opbouw van de cursus

  • Verschillende lichaamsdelen staan centraal dit weekend. Denk bijvoorbeeld rug, benen, voeten. Als cursist mag je je voorkeur opgeven. Uit veiligheidsredenen vermijden we een hoofdmassage.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 195,- persoon. Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Na je inchrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om te starten, ontvang je een definitieve bevestiging en een factuur.

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

De dagen zijn op:
16 & 23 augustus 2021
04 & 05 september

De lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Uiteraard hanteren wij strikte richtlijnen om de veiligheid van een ieder te waarborgen. Deze voorwaarden lees je in dit veiligheidsprotocol

Ik schrijf mij in voor de Introductiecursus masseren

 
Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden