Introductiecursus masseren

Cursus

Startdata: 

7 september 2024  |  16 november 2024

Inhoud

In deze cursus masseren maak je in twee dagen kennis met masseren en ondervind je aan den lijve wat aanraken en aangeraakt worden met jou doet. Twee dagen, waarna je in staat bent om in huiselijke kring vrienden en familieleden te masseren.

De behoefte aan verbinding met het lijf lijkt meer dan ooit voelbaar in onze maatschappij. Uit het hoofd en in de handen. Niet in het verleden of in de toekomst, maar in het hier en nu. Herken jij je hierin? Of voel simpelweg nieuwsgierigheid naar de kunst van holistische massage?

Dan is dit 2-daagse introductieweekend massage wellicht een uitkomst voor jou! In dit weekend leer je enkele eenvoudige massage technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde want het gaat vooral om de ervaring en het vertrouwd raken met massage. Je kan de sfeer van Holos proeven en ontdekken wat werken vanuit de Holos visie betekent. En wie weet wil je na dit weekend nog veel meer. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos masseurs en massagetherapeuten deze introductiecursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. Na afloop van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Verschillende lichaamsdelen staan centraal dit weekend. Denk bijvoorbeeld rug, benen, voeten en hoofd.

 

Docenten

Deze cursus wordt gegeven door één van de docenten van de opleiding tot Holos Masseur.

 

Data & tijden

De volgende weekendcursus neemt plaats op:

  • 29 & 30 juni 2024
  • 7 & 8 september 2024
  • 16 & 17 november 2024

Praktische informatie

Locatie
De lestijden zijn van 10:15 tot 17:00 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling
De kosten bedragen € 195,- persoon. Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 3 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 3 weken voor aanvang bericht van.

Benodigdheden
Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Ik schrijf mij in voor de Introductiecursus masseren

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Meld mij aan voor de Holos nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn