Introductie cursus masseren

Cursus

Data: 

19 november 2022

Introductie cursus masseren

In deze cursus masseren maak je in twee dagen kennis met masseren en aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met jou doet. Twee dagen, waarna je in staat bent om in huiselijke kring vrienden en familieleden te masseren.

Heb jij de afgelopen maanden ook gemerkt dat aanraking zo ontzettend essentieel is in het contact tussen mensen? Vaak is het zo dat de echte waarde van iets pas duidelijk wordt als het er niet meer of veel minder is. Als dit ook voor jou geldt en je hebt je voorgenomen om, zodra dat weer kon, meer woordeloos en werkelijk contact te hebben met jouw naasten. Dan is dit 2-daagse introductieweekend massage een uitkomst voor jou! In dit weekend leer je enkele eenvoudige massage technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde want het gaat vooral om de ervaring en het vertrouwd raken met massage. Je kan de sfeer van Holos proeven en ontdekken wat werken vanuit de Holos visie betekent. En wie weet wil je na dit weekend nog veel meer. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos masseurs en massagetherapeuten deze introductiecursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. Na afloop van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

 

Opbouw van de cursus

Verschillende lichaamsdelen staan centraal dit weekend. Denk bijvoorbeeld rug, benen, voeten. Als cursist mag je je voorkeur opgeven. Uit veiligheidsredenen vermijden we een hoofdmassage.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 195,- persoon. Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 3 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 3 weken voor aanvang bericht van.

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

De dagen zijn op:

19 & 20 november 2022

 

De lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Ik schrijf mij in voor de Introductie cursus masseren

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn