Opleidingen én bij- en nascholing holistische massage(therapie)

Holos Academie verzorgt twee opleidingen. De 1-jarige opleiding tot Holos masseur en de 4-jarige opleiding tot Holos massagetherapeut. Deze opleidingen vormen al ruim 30 jaar de kern van de academie. Beide opleidingen (en al het overige aanbod van de academie) zijn gestoeld op de holistische visie. Het is o.a. deze visie die de afgestudeerden van onze opleidingen tot unieke en in het werkveld zeer gewaardeerde masseurs en therapeuten maakt. En het is daarom dat ze de titel ‘Holos masseur’ of ‘Holos massagetherapeut’ mogen dragen.

De kwaliteit van de professionals die wij opleiden staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens de opleidingen is veel aandacht voor het leren van massagetechnieken, voor het leren kennen van het menselijk lichaam (medische basis kennis) én voor het leren kennen van jezelf zodat je als therapeut een neutraal begeleider kunt zijn in het bewustwordingsproces van de client. Wij geloven dat dit proces tijd en aandacht nodig heeft. En dat uit zich in wekelijkse lesdagen en veel persoonlijke begeleiding. Daarnaast investeren wij in het actueel houden van onze kennis van het vakgebied en laten we dat en de manier waarop wij opleiden graag regelmatig toetsen. door een onafhankelijk instituut voor kwaliteit in het beroepsonderwijs (SNRO).

Omdat je als het gaat om kennis van de mens, het menselijk lichaam én jezelf nooit uitgeleerd bent. En omdat het als professional noodzakelijk is die kennis actueel te houden en jezelf alert, heeft Holos Academie ook een uitgebreid aanbod aan bij- en nascholing. En naast de beroepsopleidingen bieden wij ook andere opleidingen aan zoals Massage & tantra en ademcoach.