Voetreflexologie

Deze 6-daagse training (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met Voetreflexologie.

Startdata: 

12 september 2024

Informatie over Voetreflexologie

Op empirische gronden gebaseerde voetreflexologie of voetreflexzonetherapie wordt al lang als een volwaardige therapie toegepast. Uitgangspunten zijn dat lichaamszones elk corresponderen met een bepaald reflexpunt op de voet. Een zone omvat alle organen en weefselsystemen, waar de zonelijn doorheen loopt.

Bij voetreflexologie worden de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen geraakt en worden de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom van organen en weefsels beïnvloed.De massage zet aan tot een verbeterde circulatie met als gevolg een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingsstoffen en de versnelde afvoer van afvalstoffen. Tevens werkt een voetreflexmassage balancerend op het meridianenstelsel. Op deze twee manieren wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ingeschakeld.

In deze module worden de locaties van de reflexzones onderwezen en hoe deze te behandelen.

Voor wie?

Deze 6-daagse module (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met Voetreflexologie.

Syllabus

De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.

Datum en plaats

De data van de lesdagen zijn 12 september, 3 oktober, 24 oktober, 21 november, 5 december, 16 januari 2025. Het theorie en praktijkexamen wordt in overleg met de modulist en docent gepland. Neem gerust contact op met het secretariaat als je hier meer informatie over wenst. Lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en bevindt zich bij de Holos Academie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De huidige kosten bedragen € 885,- per persoon, dit is inclusief de kosten voor het theorie en praktijkexamen. Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op IBAN NL23 INGB 000570 7862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 3 weken voor aanvang. 

Ik schrijf mij in voor Voetreflexologie

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn