Focusing

Data: 

29 maart 2019

Informatie over Focusing

De Holos massage is gericht op het aandachtig laten voelen en beluisteren van lichamelijke signalen. Ons lichaam wordt beschouwd als een klankkast die, als we goed luisteren, ons van alles kan vertellen over onszelf. Het is een methode om bewust een brug te slaan tussen lichaam en geest. Gedurende de opleiding is focusing door alle lessen verweven. Tijdens deze lessen leert de student om anderen daarbij te helpen en vervolgens hoe deze techniek te integreren in een massagebehandeling.

Voor wie?
Deze 4-daagse module is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen uitbreiden met Focusing.

Literatuur
‘De kracht van focussen’ door Ann Weiser Cornell is verplicht literatuur. Aanbevolen wordt ‘Handleiding bij het leren focussen en begeleiden’ door Ann Weiser Cornell & Barbara McGavin. Deze laatste is hier te bestellen.

Datum en plaats
Deze module is op 29 maart, 12 april, 7 juni en 13 september 2019. Lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en bevindt zich bij de Holos Academie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling
De kosten bedragen € 460,00 per persoon. Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op IBAN NL23 INGB 000570 7862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

 

Ik schrijf mij in voor Focusing

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn