Focusing

Deze 4-daagse training is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met Focusing.

Startdata: 

25 september 2024

Informatie over Focusing

De Holos massage is gericht op het aandachtig laten voelen en beluisteren van lichamelijke signalen. Ons lichaam wordt beschouwd als een klankkast die, als we goed luisteren, ons van alles kan vertellen over onszelf. Het is een methode om bewust een brug te slaan tussen lichaam en geest. Gedurende de opleiding is focusing door alle lessen verweven. Tijdens deze lessen leert de student om anderen daarbij te helpen en vervolgens hoe deze techniek te integreren in een massagebehandeling.

Voor wie?
Deze 4-daagse module (exclusief een theorie- en praktijkexamen) is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met Focusing.

Syllabus
De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.

Erkenning
De nascholing is erkend door verschillende beroepsverenigingen, onder andere VBAG en LVNT. Neem contact op met jouw beroepsvereniging voor meer informatie.

Datum en plaats
Deze module vindt plaats op woensdagen 25 sep, 16 okt, 20 nov, 18 dec. Het theorie en praktijkexamen  wordt in overleg met de modulist en docent gepland. Neem gerust contact op met het secretariaat als je hier meer informatie over wenst. Lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en bevindt zich bij de Holos Academie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling
De huidige kosten bedragen € 630,- per persoon, dit is inclusief de kosten voor het theorie en praktijkexamen. Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op IBAN NL23 INGB 000570 7862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 3 weken voor aanvang.

 

Ik schrijf mij in voor Focusing

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Meld mij aan voor de Holos nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn