Opgeven als proefpersoon

Holos masseurs en massagetherapeuten
Tijdens de lessen oefenen studenten de verschillende massagevormen en -technieken op elkaar. Daar hebben wij dus geen proefpersonen voor nodig. Toch zijn er een aantal momenten in de opleiding waar we graag een beroep doen op proefpersonen:

  • De eerste leergang (Holos masseur) wordt afgesloten met een praktijkexamen. De student masseert een voor hem onbekende cliënt en een docent observeert.
  • Aan het einde van de tweede leergang moet de student een tentamen voetreflexologie afleggen op een voor hem onbekende cliënt.
  • Gedurende de derde leergang dient de student twee keer een verslag van vijf massagesessies in te leveren en aan het einde van de derde leergang moet de student een behandeling bindweefselmassage, polariteitsmassage of pulsing geven op een voor hem onbekende cliënt. Welke massagevorm zal worden gegeven blijkt tijdens het tentamen.
  • Voor het examen aan het einde van de vierde leergang geeft een student, onder toezicht van een examinator, drie massagebehandelingen aan een voor hem onbekende cliënt en schrijft daarover een scriptie.

Holos ademopleiding
Daarnaast hebben wij in onze tiendaagse opleiding tot Holos Ademcoach praktijkexamens. Hiervoor kun je je ook aanmelden als proefcliënt. 

Voor onze studenten is het belangrijk dat de proefpersonen geen ervaring hebben met Holos massagetherapie. Heeft u interesse, dan kunt u het contactformulier invullen. De student neemt zelf eventueel contact met u op.