Opleiding tot Holos Masseur

Wil je van masseren je beroep maken? Dan kan je bij Holos de beroepsopleiding tot Holos masseur volgen. In veertien maanden leer je op een gedegen manier het massagevak. Deze opleiding is gelijk aan de eerste leergang van de therapeutenopleiding.

Opleiding Holos Massagetherapeut

De opleiding Holos Massagetherapeut is een vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Na het afronden van de opleiding heb je een groot repertoire aan massagetechnieken tot je beschikking, een erkend hbo medische basiskennis diploma en ben je in staat om een cliënt te begeleiden in zijn bewustwordingsproces.

Opleiding Massage & tantra

Tijdens de opleiding Massage & tantra ga je contact maken met je bekkengebied en dit in verbinding brengen met je hart. De opleiding ondersteunt je in jouw persoonlijke proces en versterkt je in jouw rol als masseur/massagetherapeut.

Opleiding tot Ademcoach

De 10-daagse opleiding ademcoach werkt op basis van de holistische visie: het begeleiden van cliënten vanuit een neutrale, niet-oordelende houding bij een proces van zelfonderzoek en bewustwording. Een grondhouding van voelend aanwezig zijn en therapeutische vaardigheden zijn hierbij essentieel.