Opleiding tot Holos Masseur

Wi je van masseren je beroep maken? Dan kan je bij Holos de beroepsopleiding tot Holos masseur volgen. In veertien maanden leer je op een gedegen manier het massagevak. Deze opleiding is gelijk aan de eerste leergang van de therapeutenopleiding.

Opleiding Holos Massagetherapeut

De opleiding Holos Massagetherapeut is een vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Na het afronden van de opleiding heb je een groot repertoire aan massagetechnieken tot je beschikking, een erkend hbo medische basiskennis diploma en ben je in staat om een cliënt te begeleiden in zijn bewustwordingsproces.

Opleiding Focusing Bodywork

Focusing is een proces van innerlijk luisteren naar wat je lijf je aanreikt. Door zonder oordeel en zonder een richting te geven bij een lichamelijk ervaren gevoel (Felt Sense) te zijn, kunnen geïsoleerde delen weer integreren en de oorspronkelijke groeirichting (Living Forward-energy) worden hervonden. Focusing is een holistische benadering.

Opleiding Massage & tantra

Tijdens de opleiding Massage & tantra ga je contact maken met je bekkengebied en dit in verbinding brengen met je hart. De opleiding ondersteunt je in jouw persoonlijke proces en versterkt je in jouw rol als masseur/massagetherapeut.

Opleiding Therapeutische Vorming voor lichaamsgerichte therapeuten

Als lichaamsgericht therapeut blijft een goede reflectie op je eigen proces belangrijk. Aan de hand van sessieverslagen krijg je meer inzicht in en reflecteer je op jouw patronen in het therapeutschap.