Verdiepingsdag ‘Freedom of Voice’

Holos Ademcoaches

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Freedom of voice

21 & 22 februari 2023

We zijn geboren uit de trilling van geluid en zullen weer overgaan tot de originele trilling van geluid. In de originele creatie van ons bestaan is de stem vrij en open, een expressie van de bron die leeft in jou. De eerste schreeuw bij geboorte is de eerste expressie naar de buitenwereld. In ons verdere leven leren we van de buitenwereld wat wenselijk is of niet. Zo leren we ons kleiner of juist groter te maken door de kracht van onze stem. Er zit veel informatie over ons ‘tevoorschijn komen’ opgeslagen in het gebied van onze nek, keel, kaken en schouders.

Door hier bewust mee te werken met de adem, luisteren we naar de wijsheid van deze poort naar de buitenwereld. Hoe bewegen wij van binnen naar buiten? Mag je je überhaupt laten horen? Hoe is het met vreugde, woede, verdriet, zelfexpressie van jouw waarheid?

Adem beweegt als nieuwe energie door de keel helemaal tot in de basis en weer terug. Juist in het mogen ervaren van alles wat leeft in de keel, leren we wat nodig is voor onze expressie. Het is een interessante spiegel voor ons als ademcoach om mee te werken. Wil er verzachting, of juist een verduidelijkende kracht naar buiten komen?

Op deze dagen zullen we hier in verdiepen en tevoorschijn komen, precies in de trilling die zich aandient. Terug naar de vrijheid van oorspronkelijke expressie zorgt voor expansie in eigen levensbloei. Welkom precies daar waar je bent!

Praktisch betekent dit dat we in de diepte zullen werken met diverse grepen en drukpunten rondom het keelgebied, lichaamswerk en stemexpressie. Polariteiten die aan bod komen zijn binnen & buiten, kracht & kwetsbaarheid, innerlijke ja & nee.

Voor wie? 

Deze nascholingsdagen zijn voor Holos Ademcoaches

Docenten 

Adem spiegelt jou waar je jouw ervaring niet wilt vastpakken. Want als je het niet wil vastpakken, niet wil voelen, dan stokt de adem.’ (Lo Hermsen)

Lo Hermsen en Malou Tan zijn de docenten van de verdiepingsdagen.

Lo Hermsen is opgeleid tot ademcoach en trainer vanuit Transformational Breath, heeft een systemische achtergrond vanuit Phoenix Opleidingen en is eveneens ervaren in het lichaamswerk vanuit de Holos Academie en het Centrum voor Tantra. In de ademopleiding komen tools uit deze diverse stromingen samen tot een compleet begeleidingspakket, waarmee je jouw cliënt op verantwoorde en verdiepende wijze kan ondersteunen door middel van ademwerk.

Malou Tan is co-trainer van de ademopleiding. Naast werken met de adem, werkt Malou ook als channeler, het vertalen van informatie uit andere dimensies. Juist in deze combinatie, hogere informatie tot in het lichaam integreren middels adem, zit de magie van diepe transformatie. In het blijven ademen kan omarmd worden wat van binnen leeft en geef je ruimte aan jouw waarheid, jouw essentie. Hiervoor hebben we ja te zeggen in ons meest gevoelige instrument, ons lichaam zelf. Malou geniet telkens weer van de expansie die op deze wijze ontstaat.

Datum en plaats

De verdiepingsdagen ‘freedom of voice’ op 21 & 22 februari 2023 zijn onderdeel van een reeks verdiepingsdagen:

‘Breath & tantra’ op 11 mei 2022

‘Breath & heartwork’ op 22 juni 2022 

‘Freedom of voice’ op 21 & 22 februari 2023

‘Adem & groepswerk’ datum volgt

Alle verdiepingsdagen zijn van 10.00 tot 17:00 uur bij Het Holos Huis, holistisch centrum voor lichaamswerk en bewustzijn aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht. 

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 325,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 4 weken voor aanvang bericht van.

Praktische informatie

Wat neem je mee? Spuugbakje, tissuedoos, handdoek, kussensloop, hoeslaken, mondstukje.

Ik schrijf mij in voor Verdiepingsdag ‘Freedom of Voice’

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn