Verdiepingsdagen ‘Freedom of Voice’

Holos Ademcoaches

Startdata: 

6 juni 2024

Verdiepingsdagen Freedom of voice – keelsessie faciliteren

 

Het faciliteren van keelsessies, oftewel Freedom of voice. Dit programma hebben we al eerder gegeven en is nu uitgebreid, dus ook als herhaling zeker interssant.

We zijn geboren uit de trilling van geluid en zullen weer overgaan tot de originele trilling van geluid. In de originele creatie van ons bestaan is de stem vrij en open, een expressie van de bron die leeft in jou. De eerste schreeuw bij geboorte is de eerste expressie naar de buitenwereld. In ons verdere leven leren we van de buitenwereld wat wenselijk is of niet. Zo leren we ons kleiner of juist groter te maken door de kracht van onze stem. Er zit veel informatie over ons ‘tevoorschijn komen’ opgeslagen in het gebied van onze nek, keel, kaken en schouders.

Door hier bewust mee te werken met de adem, luisteren we naar de wijsheid van deze poort naar de buitenwereld. Hoe bewegen wij van binnen naar buiten? Mag je je überhaupt laten horen? Hoe is het met vreugde, woede, verdriet, zelfexpressie van jouw waarheid?

Adem beweegt als nieuwe energie door de keel helemaal tot in de basis en weer terug. Juist in het mogen ervaren van alles wat leeft in de keel, leren we wat nodig is voor onze expressie. Het is een interessante spiegel voor ons als ademcoach om mee te werken. Wil er verzachting, of juist een verduidelijkende kracht naar buiten komen?

We zullen heel specifiek en hands-on een keelsessie ervaren en faciliteren. Echt een hele andere vorm adem- en lichaamswerk dan jullie in de basisopleiding meekrijgen. We kijken naar (ingehouden) expressie, kracht en veiligheid. Hierin nemen we mee, hoe je kan werken met gestagneerde energie in het lichaam, we kijken naar woede, agressie en machteloosheid. Je leert het innerlijk vuur van je client aan te spreken.

Praktisch betekent dit dat we in de diepte zullen werken met diverse grepen en drukpunten rondom het keelgebied, lichaamswerk en stemexpressie. Vooral interessant voor verdieping van het individuele proces bij gevorderde ademcliënten.

Voor wie? 

Deze nascholingsdagen zijn voor Holos Ademcoaches.

Docenten 

Adem spiegelt jou waar je jouw ervaring niet wilt vastpakken. Want als je het niet wil vastpakken, niet wil voelen, dan stokt de adem.’ (Lo Hermsen)

Lo Hermsen en Malou Tan zijn de docenten van de verdiepingsdagen.

Lo Hermsen is opgeleid tot ademcoach en trainer vanuit Transformational Breath, heeft een systemische achtergrond vanuit Phoenix Opleidingen en is eveneens ervaren in het lichaamswerk vanuit de Holos Academie en het Centrum voor Tantra. In de ademopleiding komen tools uit deze diverse stromingen samen tot een compleet begeleidingspakket, waarmee je jouw cliënt op verantwoorde en verdiepende wijze kan ondersteunen door middel van ademwerk.

Malou Tan is co-trainer van de ademopleiding. Naast werken met de adem, werkt Malou ook als channeler, het vertalen van informatie uit andere dimensies. Juist in deze combinatie, hogere informatie tot in het lichaam integreren middels adem, zit de magie van diepe transformatie. In het blijven ademen kan omarmd worden wat van binnen leeft en geef je ruimte aan jouw waarheid, jouw essentie. Hiervoor hebben we ja te zeggen in ons meest gevoelige instrument, ons lichaam zelf. Malou geniet telkens weer van de expansie die op deze wijze ontstaat.

 

Datum en plaats

De verdiepingsdagen ‘Freedom of voice’ – keelsessies faciliteren op 6 en 7 juni vinden plaats van 10.00 tot 17:00 uur bij Het Holos Huis, holistisch centrum voor lichaamswerk en bewustzijn aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 325,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht. Wanneer we jouw inschrijving én betaling ontvangen hebben is jouw plek definitief.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 4 weken voor aanvang bericht van.

Praktische informatie

Wat neem je mee? Spuugbakje, tissuedoos, handdoek, kussensloop, hoeslaken en mondstukje.

Ik schrijf mij in voor Verdiepingsdagen ‘Freedom of Voice’

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Meld mij aan voor de Holos nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn