Breath & Heartwork

voor Holos ademcoaches

Startdata: 

9 augustus 2024

Een prachtige eendaagse verdieping voor alumni ademcoaches, die de focust legt op de grote gevoeligheid van ons lichaam. Wij beschikken over een veel grotere bibliotheek van informatie dan waar we vaak bewust van zijn. In dit programma gaan we hierbinnen op onderzoek, het subtiel aanraken staat centraal, soms nog voor de fysieke aanraking. Je leert hoe de intelligentie van het hart als krachtbron ingezet kan worden, in contact met jezelf en in het begeleidingswerk. 

Verdiepingsdag Breath & Heartwork

Een eendaagse verdieping voor alumni ademcoaches, die de focust legt op de grote gevoeligheid van ons lichaam. Wij beschikken over een veel grotere bibliotheek van informatie dan waar we vaak bewust van zijn. In dit programma staat het subtiel aanraken centraal, soms nog voor de fysieke aanraking  Je leert hoe de intelligentie van het hart als krachtbron ingezet kan worden, in contact met jezelf en in het begeleidingswerk. Door ruimte te maken in alle kamers van het hart, kunnen we zowel de schaduw als het licht gebruiken als inspiratiebron en spiegel. 

Maar hoe kunnen we openen, met alles wat er te voelen is en wat betekent dit eigenlijk precies? Je zou kunnen zeggen dat we als mensheid langzaam de shift maken, naar een veel gevoeliger staat van zijn. We ascenderen naar een wereld die beweegt vanuit het hart, in plaats van de mind – van een wereld die onderscheid maakt, naar een samenleving die includeert. In deze verdieping zullen we ademen in de volte van ons hart, onze nieuwe motor voor de Nieuwe Aarde. Het hart werkt niet op kennis die opgedaan wordt via boeken, maar via de diepe wijsheid die zacht fluistert van binnenuit. 

Tijdens deze dag word je uitgenodigd alle kamers van het hart te betreden, de plekken van licht en overvloed, maar ook de plekken van schaduw en verborgen schatten. Kwetsing ontstaat over het algemeen in contact met de ander, waar je niet ontmoet of afgewezen bent, ga je zelf ook op slot. Ieder van ons kent ervaringen waarin we niet precies hebben gekregen wat we eigenlijk hadden gewild, of contact hadden wat niet afgestemd was op onze open en onschuldige beweging. Juist in het aankijken van deze oude wonden in contact, hier en nu, kunnen deze helen. 

De ervaring van tevoorschijn mogen komen met alles wat leeft in het hart zorgt voor een expansie van binnenuit. Eerlijk, waarachtig, begrenzend, richtinggevend. Adem opent de deuren van je hartgebied, zodat je als een liefdevolle avonturier het universum kan bewandelen. Je bent welkom precies daar waar je bent! 

Praktisch betekent dit dat we kijken hoe we de stem van het hart kunnen uitnodigen, herkennen en verwoorden. We zullen werken met de kracht van vloeibaarheid, trilling en zachte aanraking. Polariteiten die aan bod komen zijn nabijheid & ruimte, onderscheid & eenheid, juiste balans van geven & ontvangen. 

Voor wie? 

Deze nascholingsdagen zijn voor Holos Ademcoaches.

Docenten 

Adem spiegelt jou waar je jouw ervaring niet wilt vastpakken. Want als je het niet wil vastpakken, niet wil voelen, dan stokt de adem.’ (Lo Hermsen)

Lo Hermsen en Malou Tan zijn de docenten van de verdiepingsdagen.

Lo Hermsen is opgeleid tot ademcoach en trainer vanuit Transformational Breath, heeft een systemische achtergrond vanuit Phoenix Opleidingen en is eveneens ervaren in het lichaamswerk vanuit de Holos Academie en het Centrum voor Tantra. In de ademopleiding komen tools uit deze diverse stromingen samen tot een compleet begeleidingspakket, waarmee je jouw cliënt op verantwoorde en verdiepende wijze kan ondersteunen door middel van ademwerk.

Malou Tan is co-trainer van de ademopleiding. Naast werken met de adem, werkt Malou ook als channeler, het vertalen van informatie uit andere dimensies. Juist in deze combinatie, hogere informatie tot in het lichaam integreren middels adem, zit de magie van diepe transformatie. In het blijven ademen kan omarmd worden wat van binnen leeft en geef je ruimte aan jouw waarheid, jouw essentie. Hiervoor hebben we ja te zeggen in ons meest gevoelige instrument, ons lichaam zelf. Malou geniet telkens weer van de expansie die op deze wijze ontstaat.

 

Datum en plaats

Deze verdiepingsdag vindt plaats op 9 augustus van 10.00 tot 17:00 uur bij Het Holos Huis, holistisch centrum voor lichaamswerk en bewustzijn aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 165,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht. Wanneer we jouw inschrijving én betaling ontvangen hebben is jouw plek definitief.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 4 weken voor aanvang bericht van.

Praktische informatie

Wat neem je mee? Blinddoek/mindfold, kussensloop, hoeslaken.

Ik schrijf mij in voor Breath & Heartwork

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Meld mij aan voor de Holos nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn