Biodanza

Data: 

31 oktober 2022  |  7 november 2022  |  14 november 2022  |  21 november 2022  |  28 november 2022  |  5 december 2022  |  12 december 2022  |  19 december 2022

Biodanza

Biodanza is het herontdekken van jezelf door middel van muziek, beweging, contact en ervaren.

Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Je leert te voelen wat je doet en te doen wat je voelt. En hierdoor werkt Biodanza door in het dagelijkse leven.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Biodanza, of ken je het al en vind je het heerlijk om mee te komen dansen? 

De workshop

We beginnen de workshops met actieve dansen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft dansen we op rustigere muziek, zodat het lichaam ontspant en er nieuwe energie opgedaan wordt. We praten niet tijdens de workshop, zodat het hoofd rust krijgt en we meer en meer ons lichaam voelen.

Er ontstaat vrijheid en ruimte, in verbinding met anderen.

Docent

Els Stam geeft al meer dan 10 jaar  Biodanza, weekgroepen, Biodanza vakanties in Frankrijk, op feestavonden en weekenden. Eerst voornamelijk in het Noorden van het land en nu bij Holos. Ook is zij verbonden als didactisch docent aan de Biodanza school Utrecht.

Praktische informatie

Op 4 en 11 juli zijn er kennismakingsavonden. Vanaf maandag 19 september 2022 start er een nieuwe groep en wordt er vervolgens wekelijks op maandagavond gedanst.

De prijs voor het hele blok is €170,-. Een losse les kost €17,50.

De avonden worden gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht. Het begint om 18.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Na het bewegen is er tijd voor een kopje thee.

Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]. Meer informatie vind je op: www.stamdebasis.nl

Je bent van harte welkom!

Ik schrijf mij in voor de Biodanza

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn