Online informatie bijeenkomst

De situatie waarin we de afgelopen maanden met z’n allen zitten heeft o.a. iets in het licht gezet wat wij bij Holos al wisten …. aanraking is een essentieel onderdeel van mens zijn. Contact zonder woorden door nabijheid en aanraking is een belangrijk deel van onze onderlinge communicatie. Aanraking gaat verder, maakt dingen duidelijk waar woorden ontoereikend zijn. Aanraking is ook een poort naar contact met je eigen lichaam en met de wijsheid van dat lichaam. Het brengt je in het hier en nu, uit je hoofd en in je lijf. Aanraking stelt gerust en kalmeert. Iets wat we de afgelopen periode, en nog steeds, juist zo hard nodig hadden.

Holos Academie biedt al ruim 30 jaar opleidingen waarin de aanraking, de wijsheid van het lichaam en voelend aanwezig zijn in het hier en nu de kern vormen. Alles op basis van de Holos visie en gedragen door de hoge kwaliteitseisen die wij aan ons volledige aanbod stellen. De opleidingen tot Holos masseur (1 jaar) en Holos massagetherapeut (4 jaar) en alle bij- en nascholingen in dit zich continu ontwikkelende vakgebied zijn dan ook volledig geaccrediteerd door de SRNO.
Wij geloven dat Holos masseurs en massagetherapeuten nu harder nodig zijn dan ooit. Oprichter Bob Rolvink zei dit afgelopen februari al in zijn blog. De ontwikkelingen van de afgelopen maanden die de wereld zoals we hem kennen volledig op z’n kop hebben gezet, versterken deze overtuiging alleen maar.

Hebben deze ontwikkelingen ook iets in jou los gemaakt? Voel je dat je hier iets mee wil? Sluit dan aan bij onze informatie bijeenkomst. Normaliter ontvangen we je heel graag in Het Holos Huis, centrum voor lichaamswerk en bewustzijn. Maar omdat daar nog beperkingen aan zitten, ontvangen we je nu graag online. Zo heb je toch de mogelijkheid om (in beperkte mate) Holos te ervaren.

 

Wanneer?
Zaterdagochtend 11 juli met als starttijd om 10:00.

Algemene informatie met Ellen Rolvink
Jolanda Willemse
Stel je vragen aan Ellen Rolvink

 

Ellen Rolvink

Ellen Rolvink

directeur

Jolanda Willemse

Jolanda Willemse

docent klassieke massage / bindweefselmassage

Je meldt je eerst aan door je gegevens hieronder achter te laten. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met een link (Zoom) naar de online besloten bijeenkomst.

 

Meld je aan!

Maak een keuze:

5 + 6 =