Basiskennis Meridianen

Deze 5-daagse module is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met basiskennis Meridianen.

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Informatie over basiskennis meridianen

De meridianen omvatten een onzichtbaar netwerk dat alle organen met elkaar verbindt en hun energie, ofwel ki, verspreidt door het hele lichaam. In de chinese geneeskunde bedoelt men met organen iets anders dan de anatomische tegenhangers in het westen.

In deze praktijk gerichte module doe je basiskennis op over de theorie van de vijf elementen uit de Chinese geneeskunde met hun bijbehorende meridianen. Per element leer je een massage van deze meridianen die je makkelijk kunt integreren in je praktijk.

Je leert in deze module o.a.: de principes van de Ying en Yang theorie; om zelfstandig een Hara massage uit te voeren; de twaalf hoofdmeridianen en om zelfstandig een Ying Yang massage uit te voeren.

Voor wie?

Deze 5-daagse module is bedoeld voor masseurs en massagetherapeuten die hun massagekennis willen verbreden met basiskennis meridianen.

Datum en plaats

Deze module start vrijdag 18 maart 2022. Overige lesdagen zijn op 8 april, 13 mei, 27 mei en 10 juni 2022. Lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en bevindt zich bij Het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Syllabus

De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt. De kosten hiervan zijn bij het lesgeld inbegrepen.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 600,- per persoon.

Het lesgeld dient voor aanvang van de module te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23INGB 0005 707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang. 

Ik schrijf mij in voor Basiskennis Meridianen

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Meld mij aan voor de Holos nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn