Verdiepingswerk ‘Breath & tantra’

Holos Ademcoaches

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Breath & tantra

11 mei 

De adem is de wind onder ons innerlijk vuur, de lucht die onze passie doet aanwakkeren. Hoe kunnen we met ademwerk onze eigen levenskracht ontsteken?

Zeker in drukke tijden in het leven is het belangrijk om zorg te dragen voor onszelf, niet uitgeput te raken van de dagelijkse routine, maar steeds weer terug te keren naar onze eigen bron van energie. Hoe kunnen we luisteren naar onze eigen behoeften?

Op deze dag ga je experimenteren met het ademen in eigen bron. Ontdekken wat jij nodig hebt om levendig te mogen zijn en wat het voor jou betekent om levendig te zijn. En natuurlijk ook, hoe je een ander daartoe kan uitnodigen. Het zal een dans zijn, waarin je hebt te durven bewegen en luisteren naar de innerlijk stem die vertelt wat jij nodig hebt. Hierbij heb je jouw verlangens te leren uitspreken, een eigen beweging toe te laten en je door jouw innerlijk vuur te laten leiden.

Deze dag leert je hoe te ademen in eigen levenskracht en te vertrouwen op de wijsheid van verlangens. Welkom precies daar waar je bent!

Praktisch betekent dit dat we gaan ademen in contact, middels diverse oefeningen en een grotere tantrische structuur. We zullen werken met de persoonlijke ene collectieve levensenergie. Polariteiten die aan bod komen zijn verstilling & beweging, intimiteit & seksualiteit,  leven & dood.

Voor wie? 

Deze nascholingsdagen zijn voor Holos Ademcoaches.

Docenten 

Adem spiegelt jou waar je jouw ervaring niet wilt vastpakken. Want als je het niet wil vastpakken, niet wil voelen, dan stokt de adem.’ (Lo Hermsen)

Lo Hermsen en Malou Tan zijn de docenten van de verdiepingsdagen.

Lo Hermsen is opgeleid tot ademcoach en trainer vanuit Transformational Breath, heeft een systemische achtergrond vanuit Phoenix Opleidingen en is eveneens ervaren in het lichaamswerk vanuit de Holos Academie en het Centrum voor Tantra. In de ademopleiding komen tools uit deze diverse stromingen samen tot een compleet begeleidingspakket, waarmee je jouw cliënt op verantwoorde en verdiepende wijze kan ondersteunen door middel van ademwerk.

Malou Tan is co-trainer van de ademopleiding. Naast werken met de adem, werkt Malou ook als channeler, het vertalen van informatie uit andere dimensies. Juist in deze combinatie, hogere informatie tot in het lichaam integreren middels adem, zit de magie van diepe transformatie. In het blijven ademen kan omarmd worden wat van binnen leeft en geef je ruimte aan jouw waarheid, jouw essentie. Hiervoor hebben we ja te zeggen in ons meest gevoelige instrument, ons lichaam zelf. Malou geniet telkens weer van de expansie die op deze wijze ontstaat.

 

Datum en plaats

De verdiepingsdag ‘breath & tantra’ op 11 mei 2022 is onderdeel van een reeks verdiepingsdagen:

‘Breath & tantra’ op 11 mei 2022

‘Breath & heartwork’ op 22 juni 2022

‘Freedom of voice’ op 9 en 10 november 2022 

Alle verdiepingsdagen zijn van 10.00 tot 17:00 uur bij Het Holos Huis, holistisch centrum voor lichaamswerk en bewustzijn aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 165,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 4 weken voor aanvang bericht van.

Praktische informatie

Wat neem je mee? Kussensloop, hoeslaken

Ik schrijf mij in voor Verdiepingswerk ‘Breath & tantra’

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn