Verdiepingsdag ‘Breath & heartwork’

Holos Ademcoaches

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

We maken langzaam de shift van de 3D wereld naar de 5D wereld. Wat betekent dit nu precies? We ascenderen naar een wereld die beweegt vanuit het hart, in plaats van de mind – van een wereld die onderscheid maakt, naar een samenleving die includeert. We leren te ademen in de volte van ons hart, onze nieuwe motor voor de Nieuwe Aarde. Het hart werkt niet op kennis die opgedaan wordt via boeken, maar via de diepe wijsheid die zacht fluistert van binnenuit.

Tijdens deze dag wordt je uitgenodigd alle kamers van het hart te betreden, de plekken van licht en overvloed, maar ook de plekken van schaduw en verborgen schatten. Kwetsing ontstaat over het algemeen in contact met de ander, waar je niet ontmoet of afgewezen bent, ga je zelf ook op slot. Ieder van ons kent ervaringen waarin we niet precies hebben gekregen wat we eigenlijk hadden gewild, of contact hadden wat niet afgestemd was op onze open en onschuldige beweging. Juist in het aankijken van deze oude wonden in contact, hier en nu, kunnen deze helen.

De ervaring van tevoorschijn mogen komen met alles wat leeft in het hart zorgt voor een expansie van binnenuit. Eerlijk, waarachtig, begrenzend, richtinggevend. Adem opent de deuren van je hartgebied, zodat je als een liefdevolle avonturier het universum kan bewandelen. Je bent welkom precies daar waar je bent!

Praktisch betekent dit dat we kijken hoe we de stem van het hart kunnen uitnodigen, herkennen en verwoorden. We zullen werken met de kracht van vloeibaarheid, trilling en zachte aanraking. Polariteiten die aan bod komen zijn nabijheid & ruimte, onderscheid & eenheid, juiste balans van geven & ontvangen.

Voor wie? 

Deze nascholingsdagen zijn voor Holos Ademcoaches

Docenten 

Adem spiegelt jou waar je jouw ervaring niet wilt vastpakken. Want als je het niet wil vastpakken, niet wil voelen, dan stokt de adem.’ (Lo Hermsen)

Lo Hermsen en Malou Tan zijn de docenten van de verdiepingsdagen.

Lo Hermsen is opgeleid tot ademcoach en trainer vanuit Transformational Breath, heeft een systemische achtergrond vanuit Phoenix Opleidingen en is eveneens ervaren in het lichaamswerk vanuit de Holos Academie en het Centrum voor Tantra. In de ademopleiding komen tools uit deze diverse stromingen samen tot een compleet begeleidingspakket, waarmee je jouw cliënt op verantwoorde en verdiepende wijze kan ondersteunen door middel van ademwerk.

Malou Tan is co-trainer van de ademopleiding. Naast werken met de adem, werkt Malou ook als channeler, het vertalen van informatie uit andere dimensies. Juist in deze combinatie, hogere informatie tot in het lichaam integreren middels adem, zit de magie van diepe transformatie. In het blijven ademen kan omarmd worden wat van binnen leeft en geef je ruimte aan jouw waarheid, jouw essentie. Hiervoor hebben we ja te zeggen in ons meest gevoelige instrument, ons lichaam zelf. Malou geniet telkens weer van de expansie die op deze wijze ontstaat.

Datum en plaats

De verdiepingsdag ‘breath & heartwork’ op 22 juni 2022 is onderdeel van een reeks verdiepingsdagen:

‘Breath & tantra’ op 11 mei 2022

‘Breath & heartwork’ op 22 juni 2022 

‘Freedom of voice’ op 9 en 10 november 2022 

Alle verdiepingsdagen zijn van 10.00 tot 17:00 uur bij Het Holos Huis, holistisch centrum voor lichaamswerk en bewustzijn aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht. 

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 165,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 4 weken voor aanvang bericht van.

Praktische informatie

Wat neem je mee? Kussensloop, hoeslaken, blinddoek

Ik schrijf mij in voor Verdiepingsdag ‘Breath & heartwork’

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn