Verdiepingsdag ‘Adem en Groepswerk’

Ademcoaches

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Adem en Groepswerk

Hoe faciliteer je een ademcirkel en waar moet je op letten? We gaan oefenen met het bewegen door een groep. Want wat voor een structuur werkt lekker als je een groep ontvangt en in een ademend veld wilt uitnodigen, hoe open je en hoe sluit je af? Hoe zorg je voor een veilige space?

Verder vraagt een groep heel iets anders van jouw begeleiding dan een individuele sessie. Bij groepswerk heb je tenslotte meerdere processen tegelijk waar te nemen en te ondersteunen. Bij wie begin je? Hoe ga je om met de schreeuwers, of juist de hele stille adempatronen? Wat doe je als er een deelnemer in paniek raakt, of vol in de verkramping schiet? Hoe zorg je dat je je aandacht gelijkmatig verdeelt? Allemaal vragen waar we langslopen op deze dag.

 Ook besteden we aandacht aan hoe je als team kan samenwerken om een groep te begeleiden. Als je een grotere groep ademers begeleidt, heb je namelijk één of meerdere ademcoaches nodig. Hoe werk je soepel samen, wat is een handige flow? 

We gaan natuurlijk ook zelf ademen op deze dag en er zal ruimte zijn voor een aantal vragen uit het werkveld. Dus loop je zelf in je begeleiding ergens tegen aan en wil je dat dit behandeld wordt? Stuur dan van te voren alvast je casus/vraag door naar [email protected] – we horen je graag!

Voor wie? 

Deze nascholingsdagen zijn voor Holos Ademcoaches.

Docenten 

Adem spiegelt jou waar je jouw ervaring niet wilt vastpakken. Want als je het niet wil vastpakken, niet wil voelen, dan stokt de adem.’ (Lo Hermsen)

Lo Hermsen en Malou Tan zijn de docenten van de verdiepingsdagen.

Lo Hermsen is opgeleid tot ademcoach en trainer vanuit Transformational Breath, heeft een systemische achtergrond vanuit Phoenix Opleidingen en is eveneens ervaren in het lichaamswerk vanuit de Holos Academie en het Centrum voor Tantra. In de ademopleiding komen tools uit deze diverse stromingen samen tot een compleet begeleidingspakket, waarmee je jouw cliënt op verantwoorde en verdiepende wijze kan ondersteunen door middel van ademwerk.

Malou Tan is co-trainer van de ademopleiding. Naast werken met de adem, werkt Malou ook als channeler, het vertalen van informatie uit andere dimensies. Juist in deze combinatie, hogere informatie tot in het lichaam integreren middels adem, zit de magie van diepe transformatie. In het blijven ademen kan omarmd worden wat van binnen leeft en geef je ruimte aan jouw waarheid, jouw essentie. Hiervoor hebben we ja te zeggen in ons meest gevoelige instrument, ons lichaam zelf. Malou geniet telkens weer van de expansie die op deze wijze ontstaat.

 

Datum en plaats

De verdiepingsdag ‘Adem & groepswerk’ op 18 november 2022 is onderdeel van een reeks verdiepingsdagen:

‘Breath & tantra’ op 11 mei 2022

‘Breath & heartwork’ op 22 juni 2022 

‘Freedom of voice’ op 21 en 22 februari 2022

‘Adem & groepswerk’ datum volgt

Alle verdiepingsdagen zijn van 10.00 tot 17:00 uur bij Het Holos Huis, holistisch centrum voor lichaamswerk en bewustzijn aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten bedragen € 165,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging van je inschrijving en zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verdere praktische informatie en de factuur ontvang je uiterlijk 4 weken voor aanvang.

De afgelopen jaren zijn alle cursussen doorgegaan. Mocht in een enkel geval het minimum aantal deelnemers niet bereikt worden, dan ontvang je hier uiterlijk 4 weken voor aanvang bericht van.

Praktische informatie

Wat neem je mee? Kussensloop, hoeslaken

Ik schrijf mij in voor Verdiepingsdag ‘Adem en Groepswerk’

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn