Introductie Massage bij kanker

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Ben jij nieuwsgierig naar wat massage bij kanker inhoudt? Vraag je je af of het iets voor jou is? Dan is deze dag mogelijk iets voor jou.

Bij Massage bij Kanker zeggen we altijd dat hoofd en hart hand in hand moeten samengaan in het masseren. Massage kan mensen met de ziekte kanker in hun behandelproces, het herstelproces maar ook in de palliatief/terminale fase veel brengen. Ontspanning, meer energie, meer ruimte, minder pijn, beter slapen en nog veel meer. Om te zorgen dat de massage veilig is met alles wat er aan lichamelijke klachten speelt is het noodzakelijk kennis te hebben van de ziekte, onderzoeken, behandelingen en bijwerkingen.

Doel

Deze masterclass is erop gericht inzicht te geven in wat de ziekte kanker is en wat massage bij kanker omhelst, met als doel dat je aan het eind va deze dag voor jezelf weet of je je wilt specialiseren in het masseren van mensen met de ziekte kanker.

Deze dag geeft je inzicht of de 6-daagse basistraining ‘Massage bij kanker’ jouw interesse heeft. Meer informatie lees je op de website van Het Holos Huis.

Inhoud

Aan bod komt wat de diagnose kanker inhoudt, hoe een ziekteproces er uitziet, wat er aan behandelingen mogelijk is en wat daar de bijwerkingen van kunnen zijn. We gaan in op de belangrijkste aanpassingen in de massage. Op wat de impact is voor de cliënt met de ziekte kanker. Maar ook, wat betekent het voor jou als massagetherapeut. Ook maakt het duidelijk dat het masseren van mensen met kanker een specialisatie is. 

De masterclass is geaccrediteerd bij VNT & VBAG.

Voor wie?
Masseurs en massagetherapeuten. 

Docent
Estelle Smits

Datum en plaats
Donderdag 13 februari 2020 van 10:30 tot 17:30 en bevindt zich in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling
De kosten bedragen € 115,- per persoon.
Het lesgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op IBAN NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Praktische informatie

Na jouw inschrijving ontvang je van Holos een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om deze masterclass door te laten gaan, ontvang je van Holos een definitieve bevestiging en een betaalverzoek. 

“Ik voelde zeker wat nawerking na de massage! Het is een aantal dagen bij me gebleven, het gevoel van in een wolk van ontspanning en zachtheid te zijn geweest. Heel prettig om allerlei spanningen te kunnen loslaten en goed verzorgd te zijn.”

Cliënt met tongcarcinoom

Ik schrijf mij in voor Introductie Massage bij kanker

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn