Depressie & Massagetherapie

Geschikt voor (Holos)Massagetherapeuten en Masseurs

Data: 

13 november 2019

Informatie over Depressie & Massagetherapie

Tijdens deze masterclass gaan we depressie onderzoeken vanuit een holistische visie. We gaan kijken hoe jij je verhoudt tot het onderwerp depressie en waar je blokkades zitten om hiermee om te gaan of waardoor je getriggerd wordt. Tevens zal er informatie verstrekt worden over de reguliere visie op depressie. Symptomen, oorzaken, soorten depressies e.d. zullen de revue passeren. Verder gaan we in op ervaringen van alle deelnemers, gekoppeld aan massagetherapie en wat massagetherapie kan betekenen voor mensen met een depressie.

Waarom interessant

Deze workshop is interessant voor massagetherapeuten die ook cliënten met depressieve klachten willen behandelen. Je krijgt meer inzicht in depressie vanuit holistisch perspectief en na afloop heb je beter beeld van je eigen blokkades, weerstanden e.d. Je hebt meer zicht op de mogelijkheid die massagetherapie kan bieden bij het behandelen van depressie.

Voor wie?
Masseurs en massagetherapeuten

Docent
Madeleine Verhoeven

Datum en plaats
Woensdag 13 november 2019. De lestijd is van 10:15 tot 17:15 en bevindt zich in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling
De kosten bedragen € 115,- per persoon.
Het lesgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op IBAN NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Praktische informatie
Deze masterclass is theoretisch van opzet. Je hoeft geen massage benodigdheden mee te nemen.

Na jouw inschrijving ontvang je van Holos een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om deze masterclass door te laten gaan, ontvang je van Holos een definitieve bevestiging en een betaalverzoek. 

Ik schrijf mij in voor Depressie & Massagetherapie

 
Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden