1-daagse workshop massage van het hoofd

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

In onze Westerse maatschappij zitten we veel ‘in’ ons hoofd. We denken, praten, lezen, chatten, houden social media bij, en doen dat soms ook nog eens allemaal tegelijk. En al zou je het willen. Het is ook nog lastig om deze drukte af en toe los te laten. Een hoofdmassage kan hier heel behulpzaam in zijn. Niet alleen om te ontvangen, maar ook om te geven. Wil jij dat kunnen? Kom dan naar onze 1-daagse workshop massage van het hoofd. En ontdek hoe weldadig dat is. Je leert eenvoudige technieken die je direct thuis kunt toepassen.

Wil je meer? Kijk dan bij de andere vier 1-daagse workshops. Volg je alle 5 de 1-daagse workshops dan heb je in totaal de 5-daagse basiscursus massage voltooid en ontvang je een bewijs van deelname. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest.

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

De workshop is zaterdag 15 februari 2020. De lestijd is van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten voor de workshop bedragen € 85,- per dag per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Vermeld bij je aanmelding duidelijk voor welke workshop jij je aanmeldt.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging en een factuur. 

Ik schrijf mij in voor de 1-daagse workshop massage van het hoofd

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn