1-daagse workshop massage van de rug

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Ben je nieuwsgierig naar het massagevak? Overweeg je misschien al een tijd met de opleiding tot masseur te beginnen, maar twijfel je nog? Dan is het misschien een idee om eens mee te doen met onze 1-daagse workshops. Op zaterdag 28 september a.s. staat de 1-daagse workshop massage van de rug gepland. Je leert een aantal eenvoudige technieken om de rug te masseren. Je proeft de sfeer van de opleiding en je ontdekt wat aanraken en aangeraakt worden met je doet. Theorie komt nauwelijks aan de orde.

Wil je meer? Kijk dan bij de andere vier 1-daagse workshops. Volg je alle 5 de 1-daagse workshops dan heb je in totaal de 5-daagse basiscursus massage voltooid en ontvang je een bewijs van deelname. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest.

 

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

Datum is zaterdag 1 februari 2020. De lestijd is van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten voor de workshop bedragen € 85,- per dag per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Vermeld bij je aanmelding duidelijk voor welke workshop jij je aanmeldt.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging en een factuur. 

Ik schrijf mij in voor de 1-daagse workshop massage van de rug

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn