Dansage

Deze training is voor masseurs en massagetherapeuten die verdieping zoeken in hun massage.

Data: 

20 april 2021

Wil je meer dynamiek in je massage creëren, je contactoppervlak vergroten en vernieuwing aanbrengen in je huidige massage? Dan is Dansage iets voor jou. Kom het ervaren tijdens de 3-daagse Dansage cursus bij Holos.

Waarom interessant

Tijdens deze cursus leer je onderarm- en elleboog technieken voor de gehele achterkant van het lichaam: rug, nek, schouders, armen, gluteus, hamstrings, kuiten en voeten. Met het inzetten van je onderarmen vergroot je je contactoppervlak.

Je gaat verschillende technieken toepassen en combineren die voor een diepe ontspanning zorgen. Ook je lichaamshouding is een belangrijk onderdeel tijdens deze dagen. Vanuit het toepassen van de combinatie technieken en het werken aan je lichaamshouding ontstaat dynamiek en flow in je massage. De Dansage technieken bieden niet alleen diepe ontspanning voor je cliënt, als masseur kom je in een flow én ontlast je je handen en lijf. 

Na de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

De 3-daagse Dansage cursus bij Holos is onderdeel van de Dansage cursus die in totaal 5 dagen duurt.

Benodigdheden
Twee grote massagehanddoeken en onderlaken

Voor wie?
Masseurs en massagetherapeuten die verdieping zoeken in hun massage.

Docent
Julien Patterson

Erkenning
Deze cursus is geaccrediteerd door de VNT en VBAG.

Datum en plaats
De cursusdagen zijn als volgt: dinsdag 20 april, donderdag 29 april en 6 mei 2021. De cursustijden zijn van 10:00 tot uiterlijk 17:00 bij Holos Academie voor Massagetherapie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling
De kosten bedragen € 400,- per persoon. Het cursusgeld dient voor aanvang van de eerste cursusdag te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om te starten, ontvang je een definitieve bevestiging en een factuur.

Ik schrijf mij in voor de Dansage

 
Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden