5-daagse basiscursus massage

Data: 

12 januari 2019  |  13 april 2019

Inhoud introductiecursus

Deze vijfdaagse basiscursus massage van Holos is een praktische manier om met masseren kennis te maken. De student leert enkele eenvoudige technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde. Het gaat vooral om de ervaring. De studenten kunnen de sfeer van Holos proeven en aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met iemand doet. Er wordt gewerkt vanuit de Holos visie. Je raakt vertrouwd met massage en je bent in staat om in huiselijke kring vrienden en familieleden te masseren. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. Na afloop van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

 Opbouw van de cursus

  • 1e lesdag: massage van de voeten
  • 2e lesdag: massage van de rug
  • 3e lesdag: massage van het hoofd
  • 4e lesdag: massage van de benen
  • 5e lesdag: massage van de buik

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

Zaterdag 12 januari 2019. De overige lesdagen zijn gepland op: 26 januari, 9 februari, 9 maart en 23 maart 2019De lestijd is van 10:00 tot 17:00. De eerste twee lesdagen zijn aan de Mariaplaats 4a, overige lesdagen zijn op de nieuwe locatie aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht en starten daar om 10:15

LET OP: deze cursus is vol!

In april 2019 is er een nieuwe basiscursus massage. Lesdagen zijn: 13 april, 11 mei, 25 mei, 8 juni en 22 juni.

Kosten en betaling

De kosten bedragen €425,- per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Als je besluit om je in te schrijven voor de Masseurs opleiding wordt de helft van het cursus geld in mindering gebracht op het lesgeld. Een korting van € 212,50

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om te starten, ontvang je een definitieve bevestiging en een factuur.

Ik schrijf mij in voor de 5-daagse basiscursus massage

 
Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden