Basiscursus massage

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Inhoud introductiecursus

Deze vijfdaagse basiscursus massage van Holos is een praktische manier om met masseren kennis te maken. De student leert enkele eenvoudige technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde. Het gaat vooral om de ervaring. De studenten kunnen de sfeer van Holos proeven en aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met iemand doet. Er wordt gewerkt vanuit de Holos visie. Je raakt vertrouwd met massage en je bent in staat om in huiselijke kring vrienden en familieleden te masseren.

In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. Na afloop van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

 Opbouw van de cursus

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

De lesdagen zijn zaterdag: 25 januari, 1 februari, 15 februari, 7 maart en 14 maart. De lestijden zijn van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten voor de cursus bedragen € 425,-  per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om te starten, ontvang je een definitieve bevestiging en een betalingsverzoek.

Ik schrijf mij in voor de Basiscursus massage

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn