1-daagse workshop massage van de voeten

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Wil je ontdekken of leren masseren iets voor je is, maar vind je het misschien nog wat spannend. Begin dan eens met de 1-daagse workshop massage van de voeten. Een mooie, laagdrempelige manier om te ontdekken hoe je het vindt om aan te raken en aangeraakt te worden. Je leert eenvoudige technieken die je direct in huiselijke kring kunt toepassen. En is je interesse gewekt? Dan zijn er nog 4 mogelijkheden om in één dag te ontdekken hoe het is om rug, hoofd, benen en buik te masseren.

Wil je meer? Kijk dan bij de andere 1-daagse workshops. Volg je alle 5 de 1-daagse workshops dan heb je in totaal de 5-daagse basiscursus massage voltooid en ontvang je een bewijs van deelname. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. 

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

Datum is 25 januari 2020. De lestijd is van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten voor de workshop bedragen € 85,- per dag per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Vermeld bij je aanmelding duidelijk voor welke workshop jij je aanmeldt.
Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging en een factuur. 

Ik schrijf mij in voor de 1-daagse workshop massage van de voeten

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn