1-daagse workshop massage van de buik

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Je buik is een plek waar veel organen samenkomen, waar je bepaalde emoties kunt voelen (vlinders in je buik, knoop in je maag) en het is een gebied waar veel mensen onzeker over zijn. Je buik is een kwetsbaar gebied dat misschien wel wat positieve aandacht kan gebruiken. Massage is daar een prachtige vorm voor. Het nodigt je uit contact te maken met je buikgebied, te voelen hoe het daar is. En ook voor je organen is het goed om eens door massage in ‘beweging’ te komen. Wil je de weldaad van de buikmassage leren kennen? In het geven en het ontvangen? Kom dan naar de 1-daagse workshop massage van de buik.

Wil je meer? Kijk dan bij de andere vier 1-daagse workshops. Volg je alle 5 de 1-daagse workshops dan heb je in totaal de 5-daagse basiscursus massage voltooid en ontvang je een bewijs van deelname. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. 

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

Deze workshop is zaterdag 14 maart 2020. De lestijd is van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten voor de workshop bedragen € 85,- per dag per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Vermeld bij je aanmelding duidelijk voor welke workshop jij je aanmeldt.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging en een factuur. 

Ik schrijf mij in voor de 1-daagse workshop massage van de buik

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn