1-daagse workshop massage van de benen

Startdata: 

Op dit moment geen data beschikbaar.

Altijd al gedacht dat je ooit eens wilde leren masseren? Gewoon om net even wat meer inhoud aan je hobby te geven? Bij Holos kun je met 1-daagse workshops kennismaken met masseren. Bijvoorbeeld massage van de benen. Net weer even anders dan altijd maar die rug masseren. En heel nuttig en prettig ook. Je benen dragen je de hele dag. We vergeten wel eens te voelen hoe het in onze benen is. En ze daadwerkelijk te ontspannen. Leer op deze dag hoe je benen masseert en hoe het voelt.

Wil je meer? Kijk dan bij de andere vier 1-daagse workshops. Volg je alle 5 de 1-daagse workshops dan heb je in totaal de 5-daagse basiscursus massage voltooid en ontvang je een bewijs van deelname. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest.

Benodigheden

Voor deze cursus heb je een wit onderlaken, badlaken en twee witte tot drie witte handdoeken nodig.

Datum en plaats

De lesdag is zaterdag 26 oktober 2019. De lestijd is van 10:15 tot 17:15 en wordt gegeven in het Holos Huis aan de Nachtegaalstraat 31 te Utrecht.

Kosten en betaling

De kosten voor de workshop bedragen € 85,- per dag per persoon. Het bedrag dient voor aanvang aan de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 000570 7862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Vermeld bij je aanmelding duidelijk voor welke workshop jij je aanmeldt.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging en een factuur. 

Ik schrijf mij in voor de 1-daagse workshop massage van de benen

 
    Hoe ben je met ons in contact gekomen?

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
    Ik begrijp dat de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn